Terug naar overzicht

Cultuurscout Noord // Sanne Lansdaal

Als Cultuurscout stimuleer ik bewoners en kunstenaars om grote en kleine ideeën op het gebied van cultuur of kunst waar te maken en help zo de samenhang in de deelgemeente te bevorderen.

Cultuur in de wijk
Opera in de muziekkoepel, klassieke muziek op de Rotte, Kunstroute in het oude Noorden, muziekfestival in de kerk, Jazz onder de bogen en een duizelingwekkend kunstenfestival in het Park. Dit zijn maar een paar voorbeelden van wat Noord op cultureel gebied te bieden heeft. Noord Bruist en dat is goed te merken. Beleef het samen met je buren, familie of vrienden.

Samenwerking
Deze buurtinitiatieven zijn het resultaat van samenwerking tussen bewoners en de Cultuurscout Noord. Ik werk bij je om de hoek, heb een groot netwerk en weet wat er speelt in cultureel Rotterdam.

Gratis, maar niet voor niets
Cultuurscouts sporen de culturele waarden in de wijken op, maken deze zichtbaar en brengen ze in verbinding met bewoners. Dit met het doel een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving door de inzet van kunst en cultuur. Doordat de Cultuurscouts gefinancierd worden door de dienst Kunst en Cultuur en de deelgemeente zijn de diensten en producten kosteloos.

Zaken waarbij ik je kan ondersteunen:
- uitwerken van je idee of project;
- maken van plan en begroting of aanvragen van subsidie;
- vinden van enthousiaste kunstenaars, instellingen en andere bewoners om mee samen te werken;
- publiciteit, via de Culturele Kaart en mijn maandelijkse nieuwsbrief die door honderden mensen uit je omgeving gelezen wordt;
- ontmoeten van kunstenaars en leuke initiatieven uit je omgeving op de Kunstborrels van één van de Cultuurscouts.
- jou zichtbaar maken via deze site zodat iedereen je kan vinden en kan inschakelen voor een project of optreden;

Wil je ook iets organiseren in de wijk of meedoen met een bestaand initiatief? Ben je als amateur of professional betrokken bij kunst of cultuur in je buurt? Of zomaar geïnteresseerd? Neem dan contact op met mij op.

Agenda-archief van deze aanbieder


contactinformatie

Cultuurscout Noord // Sanne Lansdaal

Sanne Lansdaal

Eudokiaplein 35
3037 BT  Rotterdam

0623004502
noord@cultuurscouts.com
www.cultuurscouts.com

Om gebruik te kunnen maken van Google Maps moet javascript ingeschakeld zijn.

facebook Cultuurscout Noord // Sanne Lansdaal