Terug naar overzicht

Cultuurscout Delfshaven // Esther Gernette

Als Cultuurscout Delfshaven stimuleert Esther Gernette samenwerking tussen verschillende partijen die zich bezig houden met kunst, cultuur en bewonersparticipatie.

Werelds Delfshaven is een van die projecten. Daarbij worden zelforganisaties uit Delfshaven een podium geboden tijdens een festival op het Heemraadsplein.
De zelforganisaties wilden naast een podium ook meer van elkaar zien. Het Rotterdams Volkstheater wilde met een jaarlijks terugkerend festival op het Heemraadsplein meer binding met de wijk krijgen. En de deelgemeente had de wens om meer activiteiten op het Heemraadsplein te organiseren. Esther bracht deze wensen samen en zo ontstond Werelds Delfshaven. Esther: "Door kleine en grote partijen te verbinden wisselen ze kennis en expertise met elkaar uit. En ontmoeten verschillende achterbannen elkaar." Esther was intensief betrokken bij de opstart en advies gegeven bij de subsidie aanvragen, publiciteit en samenwerkingspartners. Inmiddels heeft Werelds Delfshaven twee keer zeer succesvol plaatsgevonden.

Agenda-archief van deze aanbieder


contactinformatie

Cultuurscout Delfshaven

Esther Gernette

Looiershof 1
3024 CZ  Rotterdam

06 34 777 120
delfshaven@cultuurscouts.com
www.cultuurscouts.com

Om gebruik te kunnen maken van Google Maps moet javascript ingeschakeld zijn.

facebook Cultuurscout Delfshaven // Esther Gernette