Terug naar overzicht

Arta la Tarta

Arta la Tarta

Arta la Tarta is al jaren een begrip in taartminnend Rotterdam. Eigenaresse Marja Brand begon in 2004 haar bedrijf uit passie voor het taart decoreren. Inmiddels hebben duizenden workshopdeelnemers de kunst van het taart versieren leren kennen.

Huiskamergevoel
Meteen als je binnenkomt zie je de overvloed aan kunstzinnig gedecoreerde taarten en taartjes. Marja ontvangt je in een sfeervolle ruimte in het centrum van Rotterdam. Het huiskamergevoel en de ontspannen sfeer dragen bij aan de gezelligheid die zo bepalend is voor Arta la Tarta. Kwaliteit en gastvrijheid maken de beleving compleet!

Mogelijkheden
Er zijn verschillende workshops mogelijk, van minitaartjes tot grote taarten. De minitaartjes zijn een speelse variatie op de cupcake. Je leert marsepein kleuren, uitrollen en de taart(jes) bekleden. Uitstekers, bloemetjes, stippenlapjes of panterprints, allerlei trucs en technieken komen aan de orde. Wil je weten hoe je roosjes maakt? Marja brengt je een van de vele manieren bij.

Ook groepen
Arta la Tarta is ook voor groepen een uitgelezen plek om gezamenlijk tot een creatieve uitspatting te komen. Graag tot ziens bij een van onze workshops!

Agenda-archief van deze aanbieder


contactinformatie

Arta la Tarta

Schietbaanstraat 45b
3014 ZW  Rotterdam

0614394189
info@artalatarta.nl
www.artalatarta.nl

Om gebruik te kunnen maken van Google Maps moet javascript ingeschakeld zijn.

cultuurscout centrum // menno rosier

Ga naar cultuurscout

facebook Arta la Tarta