Terug naar overzicht


13 mei 1 jul

Marina Tramper en het Viltatelier

Galerie Serruys en Galerie Oostvogel

Marina Tramper (1956) heeft zichzelf geschoold in verschillende technieken, daarbij ondersteund door lessen en cursussen van collega kunstenaars. Vanuit haar Zeeuwse achtergrond blijft de zee een belangrijke bron van inspiratie. Daarnaast haalt zij haar onderwerpen uit organische vormen, mens en beweging. Het abstract-expressionisme is haar uitgangspunt. Door hiermee te experimenteren, creëert zij een eigenheid in haar werk. Naast 2-dimensionaal, werkt zij met verschillende materialen ook 3-dimensionaal. Beweging, stroming, herhaling en lijnenspel zijn steeds terugkerende thema’s in haar werk, o.m. in een serie schilderijen "stormbrekers en meerpalen".
Zie ook www.marinartramper.nl
De galerie toont ook werk van Marianne de Keizer & Inge van den Hooven van het Viltatelier. Ongeveer 8 jaar geleden ontdekten Marianne en Inge dat zij allebei gefascineerd waren door het viltproces. Samen hebben zij het viltproces onder de knie gekregen. Op deze tentoonstelling ziet u een kleine doorsnee van hetgeen zij de afgelopen tijd gemaakt hebben. Zie ook de website: www.hetviltatelier.nl
Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan Galerie Oostvogel. De galerie is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en gevestigd in het verpleeghuis Laurens Antonius IJsselmonde, Groene Tuin 1, 3078 KA Rotterdam.

contactinformatie

Galerie Oostvogel

Groene Tuin 1
3078 KA  Rotterdam

06 1048 1864
h.vandenberg@laurens.nl
www.galerieserruys.nl

Om gebruik te kunnen maken van Google Maps moet javascript ingeschakeld zijn.

cultuurscout ijsselmonde // marliza driessen

Ga naar cultuurscout